Dejtrejpad av min tjejkompis

Dejtrejpad av min tjejkompis

Det här är baserat på en sann historia! När jag var 16 var min 20-åriga tjejkompis från en annan stad – vi hade träffats på nätet – och hälsade på mig några dagar. Vi hade laddat upp med cider och Turkisk peppar-shots. Vi brukade ringa heta linjen och snacka med killar, mest för att driva med dem, men den här kvällen blev det lite annorlunda.

Min kompis, som jag kallade Missy, då det var hennes alterego på nätet, hade Stesolid på recept. Det är ett starkt lugnande narkotikaklassat preparat, ungefär vad som används till date rape… När vi hade druckit några lakritsshots föreslog hon att vi skulle dela på ett piller. Jag gick med på det, nyfiken och äventyrslysten som jag var. Efter att vi tagit det dröjde det inte länge förrän vi helt spontant började hångla. Jag hade aldrig haft några sexuella böjelser för min kompis förut, och vad jag visste hade inte hon heller det för mig. Men nu satt vi alltså i min mammas trädgård och grovhånglade. Det gick snabbt över till att jag låg uppepå henne och vi slickade varandra i en 69a. Alla hämningar var som bortblåsta, vi var som djur.

När vi kom upp igen berättade hon att när hon varit liten hade hon och en annan tjej brukat sitta i saxställning och gnida sina fittor mot varandra, och frågade om jag ville prova. Jag var såklart på. Det var otroligt skönt att pressa hela min fitta mot hennes, bättre än att bli slickad av henne.

Sedan gick vi in och satte oss i soffan och ringde en sån där linje. Som vanligt fick vi snart prata med en gubbe som satt och runkade. “Vad gör ni?” frågade han efter att vi hälsat. “Vi har lebbsex” sa Missy och vi fnittrade. “Är det sant?” frågade han märkbart andfådd. “Ja,” sa jag. “Jag smeker hennes fitta nu” och så gjorde jag det. “Ja och jag slickar på hennes bröst” sa Missy och lät sin tunga löpa över mina bröstvårtor. “Åh herregud,” sa han. “Hur ser ni ut?” frågade han sen. “Jag har stora bröst,” sa Missy. “Och jag har ganska små,” sa jag. “Jag är blondin,” sa Missy, och jag “jag är brunett”. Vi satte telefonen på högtalare. Min mamma och min bror sov på ovanvåningen, de har aldrig sagt något men vi var ju inte precis tysta av oss…

“Har ni någon dildo?” frågade mannen i telefonen. Det hade vi inte. “Något annat ni kan köra upp i era fittor?” frågade han. Vi hämtade en gurka från kylen och långa stearinljus i köket. Han började instruera oss om hur vi skulle använda dem på varandra.

Sätt er ner på huk… och så sätter du, Mia, in ett ljus i Missys fitta. Sen vill jag att du själv sätter dig på andra ändan av ljuset… och så knullar ni ljuset samtidigt båda två. Jag vill höra era fittor slå emot varandra.” Så vi gjorde det. Vi var båda så otroligt kåta och mannen i telefonen runkade snabbt och stönade tungt nu.

“Nu kan ni sluta med det och så får Missy köra upp den där gurkan i Mias fitta,” befallde han. Hon skrattade och tittade på mig och tog gurkan och tryckte långsamt in den i mig, och började pumpa den upp och ner, ut och in. “Missy – sätt dig på andra änden av gurkan, precis som ni gjorde med ljuset.” Så vi gjorde det, medan vi hånglade och stönade högljutt. Jag undrar om min familj hörde något… Snubben vi pratade med kom ganska snart efter det, men vi var fortfarande otroligt kåta.

Vi la oss ner i soffan, jag låg på rygg med benen runt henne och så gned jag mig mot hela hennes kropp, använde henne som en massiv sexleksak som jag bara kunde trycka mig mot hur jag ville. Hon hade verkligen fantastiska bröst. Jag la henne ner på rygg och satte mig på hennes bröst och tryckte min fitta mot henne, gnuggade den hårt mot hennes styva bröstvårtor, virvlade mina höfter över hennes bröst ända tills jag kom. Jag kom säkert sju gånger, det var så jävla skönt och vi hade hållit på nästan hela natten. Sen slickade jag hennes släta fitta tills hon också exploderade i ett orgasmiskt skrik.

Vi la tillbaka gurkan i kylen och satte stearinljusen i ljusstakar utan att tvätta dem, med våra fittsafter på. Länge efteråt blev jag fruktansvärt våt så fort jag tittade på de ljusen som min mamma tände varje kväll.

Det vore väldigt konstigt om ingen hörde oss, så som vi höll på. Jag gillar att fantisera om att min bror, som då var 14, såg det hela, att han stod i hallen och spionerade och runkade, att han såg sin syster ha galet sex med en annan tjej i timme efter timme… ibland när jag fantiserar om det kommer han också in i rummet, med kuken erigerad och riktad mot oss, och utan att säga något tar han för sig av oss, ställer upp oss på knä i soffan, smeker våra rumpor medan han runkar sin kuk, vänder på oss och tvingar oss att suga av honom, vänder på oss igen, prövar först min fitta och sen hennes, knullar bara några få tag i varje fitta innan han byter, och sen runkar han över oss tills han sprutar sin säd över bådas våra rumpor… Blotta tanken på att bli knullad av min egen bror är så förbjuden och så otroligt skön att jag kan komma bara genom att tänka på det, utan att ens röra min fitta… men det är en annan historia.