Kvinnlig onani

Kvinnlig onani

Sitter på min grå stol i min spegel, jag är ensam men inte i mina tankar. Jag tillåter mina händer att smeka på min hud och väcka min längtan som han skulle, mina fingrar springer över min kropp, mitt sinne väcker alla mina sinnen och jag längtar efter att känna det nöje igen. Jag tänker på inget annat, eftersom min klit börjar pulsa och ont, en känsla kombinerad med mina läppar, som fuktar som de svullnar och buler med nöje. Det här är min stygga, smutsiga solo, min kvinnliga onani historia och nöjet är allt mitt.

Hur tillåter jag mig en sådan njutning, en viss tjej som jag är? Är det rätt att jag känner så väckt att jag tårar på mina kläder för att röra och känna min kropp. Men jag har aldrig haft så intensivt nöje själv som jag gjorde den morgonen. En sådan toxisk kombination av minnen, lust och fysisk känsla, släppte jag av vad som tycktes rätt och tillät min övertygelse att tvätta över hela kroppen med en så stark sexuell uppmaning.

Rushing för att vara redo en morgon precis i tid för att träffa honom, verkar jag inte koncentrera mig så mycket på min dressing men fokuserar för mycket på mina vackra strumpbyxor … glider mina händer försiktigt in i varje ben. Jag börjar sträcka tygets fina nät över mina ömtåliga fingrar innan du sätter in varje fot försiktigt, så att jag får tå, fot och därefter mitt ben för att lätta sig i strukturen på min ömtåliga sladd. Fint, rent, de faller och klamrar direkt på min kropp, vilket ger form och jämnhet till mina långa extremiteter. Åh, jag erkänner att mina ben ser bra ut i dem, jag älskar att känna texturen på min hud och se hur de ger mig.

Running min hand och fingertoppar upp längs mitt ben, känner jag den silkesmjuka mjukheten och njuter av känslan. Det är min röra, men fortfarande en vacker touch att ta emot. När jag slår och anpassar mina ströjor står jag och böjer sig framför spegeln, huggar upp och ner, lättar och justerar mer ben i de fina fibrerna, ritar och sträcker sig delikat upp och ner i benet tills effekten är slutförd, mina ströjor är perfekta plats. När jag tittar på mig själv, har mitt sinne en stygg fniss, eftersom jag inte känner av min känsliga hud som pressas upp mot mina tights. Min hand dröjer lite längre över min fitta när jag njuter av känslan, texturen gnuggar mot mig också tillfredsställande när jag sitter och tillåter det sensuella möjligheten att vara ett sådant nöje.

Utan tvekan tänker jag omedelbart på honom, som min hand glider i mina ströjor. Hur hans hand kommer att röra mig, hur han vet precis där jag skulle brinna med glädje, min känsla sväller när jag börjar rita med ökad lust. Jag tillåter min beröring att fokusera tydligt på min klit. Åh, ångesten, det söta nöje, när jag gnuggar och fingrar min fitta, känner mig att fukten börjar bygga på mina fingrar. Jag tänker hela tiden tänka på honom och hur han tycker om mig.

När jag sitter tillbaka mot väggen lät jag mig själv tänka på den sången, den som jag hörde förra gången vi knullade. Hmm det här är självklart för mig, att höra låten i mitt huvud bara spelar med min fantasi, att bli rörd igen och cumming så hårt på fingrarna att min juice sprang ner i händerna.

När ljudet studsar i mitt huvud, mitt sinne frolics, mina sinnen alla knuffar och kommer ihop så gloriously. Med mitt huvud tillbaka fortsätter jag att reta mina känsliga puffade läppar, gnugga med sådan avsikt, den känsla och passion jag skapar när jag sitter ensam blir oerhört intensiv. Min hand fortsätter men kämpar för att hålla fast vid mitt behov. Utan att tänka är min reaktion bara att rippa på mina ströjor, jag vill ha dem borta från min brinnande klit, jag ville gärna utforska och friska min hungriga fitta. Jag behöver mer, vill ha så mycket mer. Han kommer att ge mig så mycket mer jag vet när jag träffar honom igen. Med mina tights rippade bort kan jag utforska och fortsätta min önskan.

När jag öppnar knapparna i min gröna klänning glider det något av min axel som exponerar mitt bröst. Hans hand skulle glida in där också och söka min bröstvårtor för att göra mig stön. Precis som jag tänkte på den tiden når min hand för min bröstvårtor, dra och tweaking som min fitta aches med sin sort efter nöje.

Utan relenting lyfter jag mitt ben över stolens kant och sträcker benen bredare så att jag kan gnugga och massera min överhettade fitta läppar. Först är min fingers beröring direkt på min fitta en retande välkommen lättnad som snabbt värmer sig till det av kåt nöje. Men känslan fortsätter att väcka mig vidare och tar min tur till en annan nivå, eftersom jag släpper mina fingrar ner i min klit och låter dem gräva inuti och begraver dem mellan mina dyrbara klibbiga rosa läppar. Åh, nöjet är så läckert, eftersom mitt minne om musiken håller på att reta mig och jag sjunker tillbaka i stolen, ständigt bygger vågorna av glädje. Jag fortsätter att glida och trycka mina fingrar längs min våta slits, så ofta att de tränger in i mig.

Med en regelbunden rörelse sätter jag igenom mina rippade och ryggade ströjor i min nuvärre kropp, jag tar mig tid att njuta av hur varje rörelse känns. Mitt sinne fortsätter att hämta mitt spel och låter mig föreställa mig honom här, i mig, tar mig helt som han gör, djupare och djupare konsumerar allt jag har, hans jävla är obeveklig men det skjuter mig in i en plats av utsökt, söt, erotisk önskan. Precis som han känner känner jag mina vågor av ren djup muskulär kraft i mig, jag vet vad som kommer och hur mycket jag längtar efter det, jag slutar inte min pulserande av min våta hala fitta, jag vill känna det ultimata nöje jag har arbetat vid mottagandet. Allt fler spelar jag och retas tills det börjar. Den fulla, rena känslan av känslan fungerar sin magi och jag fortsätter så länge jag kan, kämpar för att hålla min hand på plats medan jag ser hur lång tid det kan vara. När jag inte längre går, slappnar jag av och tar tillbaka mitt stygga inflytande och min kropp lugnar men kan fortfarande känna mig lite av det nöje jag just fått. Jag sitter en stund och drar tillbaka i ordning. Sedan slipper jag lugnt mitt finger och räta ut benen för en annan gång och stå upp. Justera min gröna knappklänning, men känna nu är inte dags att ta bort min vackra, dolda slitsade sladd. Jag vill inte ta bort dem ännu, eftersom de var fest till all denna önskan och förtjänar att inte bli borttagen, inte heller önskar jag att de ska vara, så att jag kan njuta av tankarna en stund längre. Med min klänning borstad, ser det som ser perfekt ut och känsligt, vem skulle ändå veta vad som lurade längre under min klänning, men jag och min stygga lilla önskan.

När jag tänker på dessa tankar bestämmer jag att jag skulle gå bra ensam men låt honom veta när vi sätter oss ner på lunchen om några timmar, precis vad jag hade gjort innan jag träffade honom och lät honom upptäcka de rippade strumpbyxorna som jag gömmer mig under . Kanske kan jag tycka om att jag tycker om att känna fingrarna, avslöja mina onda läppar igen.